+36 1 300 9303 info@biztositaspont.hu

Rólunk

 A irodánk szolgáltatásai közé tartozik az Ügyfelek képviselete minden biztosítást érintő helyzetben, a biztosítások megkötése, kapcsolattartás és problémakezelés az ügyfeleink és a biztosító társaságok között. 

Irodánk a Móricz Zsigmond körtér közvetlen szomszédságában található a Vásárhelyi Pál utca 7. szám alatt.

Jöjjön be irodánkba, hogy segítségünnkel kiválaszthassa az Önnek és családjának megfelelő biztosítást!

Történetünk

Irodánk a 1991 óta működő, nyíregyházi közpöntű Gyémántház Kft. képviseletében működik Budapesten.

Munkánk során a lakosság és a vállalati ügyfelek magas szintű kiszolgálása az elsődleges célunk. Irodánk 12 biztosító társasággal áll partneri kapcsolatban.  

Célunk

Irodánk célja átláthatóvá tenni a biztosítási piacot ügyfeleink számára annak érdekében, hogy vagyontárgyaikat biztonságba tudhassák.

Víziónk

Működésünkkel szeretnénk ha a lakkossági ügyfelek is profeszionális szintű kiszolgáláshoz jussanak. Azaz szeretnék, hogy ne teherként gondoljanak a biztosítási ügyintézésre. 

Biztosító, alkusz? – Mi a különbség?

Gyakran találkozunk azzal, hogy ügyfeleink nem tudják pontosan kivel, milyen szerződésben állnak, mi az alkusz és mi a biztosító szerepe, feladata.

 Leegyszerűsítve: a biztosító, aki biztosítási tevékenységet végez, az alkusz (legyen az egy cég vagy egy független biztosítási ügynök) pedig eljár az ügyfél érdekében. Tulajdonképpen az alkusz az ügyfél érdekeinek képviselője egy biztosítás megkötése során.

Tehát a nálunk kötött biztosítás egy választott biztosítónál lesz (ő nyújta a biztosítási szolgáltatást), a Gyémántház Kft. pedig nem egy biztosító. Azaz Ön megbíz minket, hogy az Ön igényeinek az alkusza járjon el a biztosítása beszerzésében, segítsen Téged ebbe úgy, hogy az igényeit felmérve és ezeket szem előtt tartva segítsen megtalálni a legmegfelelőbb biztosítási módozatot.

 

Mivel jobb a Biztosítás Pont mint közvetlenül a biztosító?

  • Alkuszként több biztosító terméke érhető el egy helyen, így nem csak egy biztosító által kínált biztosításokat érheti el, van “választék” és nem kell körbe járnia az összes biztosítót a jó döntéshez.
  • Ha több biztosítása van, egy helyen kezelheti azokat. Ha van egy kötelező biztosítása az A) biztosítónál, egy casco biztosítása a B) biztosítónál valamint egy lakásbiztosítás a C)-nél, akkor nem szükséges 3 különböző helyen kezelni őket, az összes elérhető egy helyen.
  • Így a legköltséghatékonyabb. A biztosítási díj nem lesz kedvezőbb közvetlenül a biztosítónál sem, így egy alkusz segítségével találhatja meg a legjobb ajánlatot.

Amit kínálunk Önnek

Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Praesent sapien massa, convallis 

Személyes jelenlét

Az online biztosítási alkusz cégekkel szemben, kollégáink személyesen is elérhetőek irodánkban. 

Ügyfél orientált gondolkodás

Független biztosítási alkuszként, Ön a megbízónk ezért a teljes biztosítási folyamat során Önt képviseljük.

Személyre szabott ajánlatok

Egy összetettebb biztosítási terméknél 12 biztosító társaságtól kérünk személyre szabott árajánlatot az Ön számára amiből választhat.

Figyelmeztetés az esetleges buktatókra

Naprakészek vagyunk a biztosító társaságok gyakorlataiból, így már a biztosítás megkötésekor tájékoztatni tudjuk. 

Elektronikus ügyintézés

A gyors és kényelmes ügyintézés érdekében kollégáink a személyes jelenlétük mellett telefonon és emailben is állnak rendelkezésére.

Legjobb ár-érték arány

Az egyes ajánlatok beérkezése után segítünk a választásban, hogy a legjobb szolgáltatásban részesüljön a pénzéért.

Lépjen velünk kapcsolatba

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot itt, vagy akár telefonon.

3 + 12 =

Nyitvatartás

Irodánk: 1114, Budapest, Vásárhelyi Pál utca 7.

Telefonszám: +36-1-300-9303

Hétfő9:00 AM - 4:00 PM
Kedd9:00 AM - 4:00 PM
Szerda9:00 AM - 6:00 PM
Csütörtök9:00 AM - 4:00 PM
Péntek9:00 AM - 4:00 PM
Nyitva

Biztosítás Pont